КОМФОРТ И СТИЛ ЗА ВАШЕТО ЦВЕТНО ПЕТЪНЦЕ!

Политика за личните данни

От РАЛИ- РОСЕН 2016 ЕООД и РОНИ 2010 ЕООД гарантираме, че личните данни, които получаваме чрез използване на формуляри и други свързани услуги, ще бъдат използвани единствено за целите на поръчките и доставките. Тази декларация за поверителност обяснява как събираме лична информация на нашия уебсайт и как можем да я използваме. Не предоставяме Вашите лични данни на трети лица без Ваше съгласие, с изключение на фирмите за транспорт във връзка с доставката на поръчаните от Вас стоки.

С тази декларация за поверителност онлайн магазин Петънца декларира, че прилага всички технически и организационни мерки за защита на личните данни на физическите лица, които са предписани от закон или друг нормативен акт.

С приемане на условията за пазаруване на сайта, Вие давате съгласието си да използване  събраните данни, за да можем да изпълним Вашата поръчка.

За да Ви предоставим ефективен достъп до нашите продукти, при попълване на формата ни за контакт или регистрация сайта, ние събираме следната информация за Вас: име, фамилия, телефон, електронна поща, адрес. Технически данни, които автоматично се изпращат към нас, когато използвате нашата уеб-страница - IP адрес, GPS координати, информация за устройството, от което посещавате уеб-страницата. Данни за Вашето потребителско поведения при посещение на уеб страницата ни, получена чрез използването на Бисквитки (Cookies) - за идентифициране на браузъра или устройството Ви.

 

Браузърът Ви позволява да изтриете всички "бисквитки" по всяко време. За да направите това, моля, обърнете се към помощните функции на Вашия браузър. Това може да доведе до това отделни функции на уеб-страницата ни вече да не бъдат достъпни за Вас

 

  • Ние събираме Вашите данни, за да можем да създадем Ваш профил, чрез който да проследявате дейността си на petunca.com. 
  • Ние събираме Вашите данни, за да можем обработим поръчката Ви.
  • Ние събираме Вашите данни, за да можем да Ви уведомим за статуса на направената поръчка на посоченият от Вас имейл или телефон.
  • Ние събираме Вашите данни, за да можем да се свържем с Вас при необходимост.
  • Ние събираме Вашите данни, за да можем се уверим, че сте пълнолетно лице с право да пазарувате онлайн.
  • Ние събираме Вашите данни и след получено изрично, ясно, свободно и недвусмислено съгласие от Вас за целите на обработването. Например за маркетингови цели и получаване на рекламни бюлетини.

 

При спазване на българското и европейското законодателство, включително Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕП и на Съвета (Общ Регламент за защита на личните данни - GDPR) относно защита на личните данни, можете да упражните следните права:

  • Правото на достъп до личните данни, които обработваме за Вас и да получите копие от тях;
  • Право да искате от нас коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни, като изпратите имейл на petunca.com;
  • Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
  • Право да искате заличаване т.е. изтриване на личните Ви данни от нашия уебсайт, в случай че са налице условията за това.
  • Правото да възразите срещу обработването на личните си данни за целите на директен маркетинг като използвате линка за „отписване“, който сме поместили във всеки имейл, изпратен до Вас, съдържащ рекламна информация за нашите продукти;
  • Правото, когато пожелаете, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите, за които сте дали съгласие например за маркетинг, като изпратите имейл на petunca.com;
  • Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставките за това;

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни.

С уважение,

Екипът на Петънца